به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز ،مهندس حویزه فرماندار شوش در نشست پنج ساعته شورای تامین شوش با مدیران شرکت کاغذ پارس برای بررسی اخراج بخشی از کارگران این شرکت، تعدیل 100 کارگر شرکت کاغذپارس را غیرقابل قبول دانست و گفت: تصمیم نادرست مدیران هلدینگ کاغذ پارس امنیت معیشتی خانواده ها را زیر سوال برد و موجب دغدغه مردم در این شهرستان شد.
وی با تاکید بر حمایت تمام قامت مسوولان این شهرستان برای کمک به افزایش ظرفیت تولید و گره گشایی از مسایل مبتلا به شرکت های فعال در شوش افزود: مدیریت شهرستان شوش تا کنون نهایت همکاری را
حویزه با بیان اینکه تعدیل کارگران در سال جهش تولید غیرقابل تحمل است بیان کرد: تمام کارگران تعدیل شده شرکت کاغذ پارس باید از فردا به سر کار خود بازگردند و مشغول تولید و فعالیت شوند.
وی با انتقاد از قراردادهای یک ماهه شرکت کاغذ پارس با کارگران این شرکت تاکید کرد: بساط قراردادهای یک ماهه که خلاف صریح قانون است باید در شرکت کاغذ پارس جمع شود و قرارداد با کارگران باید به طور مستقیم و بدون شرکت واسطه و بر اساس ضوابط قانونی باشد.
فرماندار شوش با تاکید بر اینکه شرکت کاغذ پارس سه ماه فرصت دارد تا قرارداد با کارگران خود را اصلاح کند افزود: به عنوان رییس شورای تامین شوش به مدیران شرکت کاغذ دستور می دهم بر اساس قانون کار طی سه ماه مکلف هستند، با اصلاح قراردادها حداقل مدت زمان قرارداد کارگران را به 89 روز افزایش دهند.
وی تاکید کرد: تصمیم اخراج 100 کارگر به طور قطع یک شبه نبوده است و دلخوری از مدیران شرکت این بوده است که چرا پیش از این قبل از اخراج کارگران و ایجاد موج نارضایتی اجتماعی در این شهرستان موضوع را با مدیران شهرستان در میان نگذاشتند.
شرکت کاغذپارس نسبت به ایجاد اشتغال در شوش باید پاسخگو باشد
نماینده مردم شوش در مجلس
شورای اسلامی نیز در این نشست با انتقاد از تصمیم مدیران هلدینگ کاغذ پارس برای اخراج 100 نفر از کارگران این شرکت افزود: تصمیم نادرست مدیران این شرکت تبعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی فراوانی برای شهرستان داشته و حتی شیرینی پاسخ قاطع سپاه به جنایات اسراییل را تحت الشعاع قرار داد.
محمد کعب عمیرنماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسوولان شرکت کاغذ پارس که بر اساس سیاست های اصل 44 مدیریت این شرکت را به عهده گرفته اند باید نسبت به ایجاد اشتغال در این شهرستان پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه خصوصی سازی شرکت های بزرگ دولتی شوش در دوران دولت قبل را خیانت به این شهرستان گفت: شرکت هفت تپه به ثمن بخث به برخی افراد نور چشمی واگذار شد و این واگذاری غیرکارشناسی، تولید و اشتغال را به نقطه ای رساند که تجمعات کارگری هفت تپه به سرخط اخبار بین المللی تبدیل شد و متاسفانه این رویه در شرکت کاغذپارس نیز در حال تکرار شدن است.
کعب عمیر افزود: نحوه واگذاری شرکت های بزرگ شوش در قالب اصل 44 خیانتی بزرگ به این شهرستان بود که در دولت روحانی و با ضعف مدیران وقت استانی رقم خورد.
وی با تاکید بر اینکه تمام کارگران اخراج شده کاغذ پارس باید امروز به کار خود بازگردند گفت: مسایل مبتلا به شرکت کاغذ پارس را در سطح ملی و با استفاده از ظرفیت های مجلس شورای اسلامی دنبال می کنم.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار از مدیران شرکت کاغذپارس این بود که قبل از تصمیم به اخراج کارگران مسایل مبتلا به خود را مطرح تا موضوع در سطح ملی و با نشست با مسوولان و وزرای مرتبط را پیگیری کنیم.
وی گفت: بسیاری از شرکت های فعال در شوش که در روند تولید آنها اختلال ایجاد شده بود، پیش از گسترش مشکل، با طرح موضوع با مسوولان شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت های موجود در سطح شهرستانی، استانی و ملی، مسایل گره گشایی شد.
کعب عمیر تصمیم مدیران هلدینگ در اخراج کارگران را تنش زا و مغایر با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای تحقق جهش سال دانست و گفت: بسیاری از قوانین کارگری از جمله طبقه بندی مشاغل و مزایای کارگری به کارگران کاغذ پارس داده نشده است که این روند باید به سرعت اصلاح شود.
وی با انتقاد از نحوه قرارداد شرکت کاغذپارس با کارگران این شرکت افزود: قرارداد کارگران فعال در کاغذ پارس، با شرکت واسطه ای به نام ملایار و آن هم یک ماهه تنظیم می شود که هر 2 اقدام خلاف قانون است.
به گزارش صبح ملت،دراین جلسه معاونین فرمانداری سیاسی اجتماعی،برنامه ریزی،رییس دادگستری ،دادستان وجانشین دادستان،روسای ادارات تعاون کاررفاه اجتماعی ،صمت ،رییس دفترنماینده مجلس شورای اسلامی،معاون اقتصادی استانداری خوزستان معاون مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان وفرمانده بسیج کارخانجات نیزحضورداشتند
خبرنگار: سیدمحمدموسوی