کم تحرکی مهمترین عامل خطر قابل اصلاح بیماری های مزمن غیرواگیر است
دکتر عصار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اعلام این مطلب گفت: سبک ناسالم زندگی امروزه،منجربه شیوع کم تحرکی در بیش از نیمی از جمعیت ایرانی به خصوص در زنان شده و این مساله از عوامل اصلی خطر در ایجاد بیماریهای مزمن غیرواگیر است.
متاسفانه وضعیت دزفول در شاخص کم تحرکی، خصوصا کم تحرکی بانوان خوب نیست.
وی افزود: وجود همزمان دو عامل خطر کم تحرکی و چاقی، بیشترین عوارض ماندگار سلامت را خصوصا در نوجوانان و جوانان برجا میگذارند.
وی اظهار کرد بدلیل نیاز به همکاری گسترده و همسوی تمامی ارگان ها جهت زمینه سازی؛ ایجاد شرایط و ترویج فرهنگ ورزشهای همگانی؛ اهمیت موضوع و هشدار سلامت در جلسه شورای شهر با حضور روسای کمیسیونهای سلامت و کمیسیون فرهنگ شورای شهر دزفول توسط معاونت بهداشت مطرح شد.
عصار ضمن تشکر از استقبال و اعلام آمادگی ادارات مرتبط در اصلاح وضعیت خصوصا ادارات شهرداری، ورزش و جوانان و آموزش پرورش؛اظهار امیدواری کرد درصورت پیگیری شورای شهر و همکاری ادارات و شهروندان بزودی شاهد شروع تحولات چشمگیر در مناسب سازی فضاها برای فعالیت فیزیکی شهروندان؛ برنامه ریزی برای ورزشهای همگانی؛ ترویج ورزش بانوان و همچنین بهبود شاخص کم تحرکی جمعیت شهرستان باشیم .
در همین راستا مدیرگروه بیماری های غیرواگیر مهندس پروین جولا از برگزاری جلسه بازآموزی نقش فعالیت بدنی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر برای کارکنان بهداشت خبر داد.
در این دوره آموزشی آخرین گایدلاین ها و سرفصل های آموزشی به منظور توانمندسازی نیروهای بهداشتی ارائه گردید.