به گزارش صبح ملت کارگاه آموزش داستانویسی انجمن قصه دزفول با شرکت پیشکسوتان حوزه ادبیات داستانی ، اعضای انجمن و چندتن از نویسندگان شهر دزفول در محل کتابخانه پورمهدی دزفول برگزار گردید ..
انجمن قصه ی دزفول از جمله انجمن های فعال در حوزه ادبیات داستانی است و تاکنون توانسته با پرورش نویسندگان بسیاری در رده های سنی مختلف ، برگزاری جلسات متعدد معرفی ، تحلیل و نقد کتاب ، دعوت از برجستگان حوزه ادبیات داستانی کشور ،و…. نقش موثری در جذب افراد علاقمند به کتاب و مطالعه ، و معرفی نویسندگان به جوانان داشته باشد .
در این نشست به همت اعضا و حاضرین و علاقمندان شرکت کننده از مهران بقایی مدیر این انجمن به پاس سی سال تلاش بی وقفه تقدیر و تشکر بعمل آمد . نامی که به انجمن قصه نویسی شهر،اعتبار بخشده و وجودش غنیمتی است برای این دیار.
مهران بقایی در این مراسم ضمن تشکر از کلیه ی اعضا و نویسندگان و فعالین فرهنگی حاضر گفت :
سه دهه کار کردن در حوزه ادبیات دراین شهربا همه ی سختی ها و کمبودها و عدم همراهی ها را تنها یک چیز میسر کرد و آن عشق عمیقی است که در درون خود نسبت به ادبیات احساس می کنم.
ادبیات هیچ وقت خارج از زندگی من نبوده ، بلکه بخشی از زیست من بوده است، جزیی از تنفسم ، چرا که که ادبیات آینه ایست از زندگی ، و هر هزینه ای که در این راه کرده ام همواره احساسم این بوده که این هزینه را دارم برای خودم و دوستان و شهرم انجام می دهم، و همواره نگاهم به این مقوله بمانند پدیده ای بوده که دارد روند طبیعی خودش را طی می کند .
آنگاه بقایی با اشاره به باباتقی دزفولی سالک روشن ضمیر و شاعر گرانقدر دزفولی که کتاب دیوان باباتقی موسوم به مستان سرمدی منسوب به اوست، ادامه داد:
بابا تقی ها در زمان خودشان کارهایی کرده و منشا اثرات مثبتی بوده اند اما کسی به آنها توجهی نکرده ما آدمهای مهم کم نداشته و نداریم ولی متاسفانه هیچ وقت آنها دیده نمی شوند ودلیل عمده اش این است که به درستی معرفی نمیشوند.
مدیر انجمن قصه همچنین با اشاره به ابتر ماندن فعالیت ها و تلاش های بی وقفه ی افراد دلسوز و دغدغه مندی که در حوزه های مختلف فرهنگی منشا اثرات برجسته ای هستند، گفت: متاسفانه ما در انجام کار جمعی و گروهی بسیار ضعیف هستیم و معمولاهمه ی کارها را بر دوش یک نفر می گذاریم ،پیامد چنین عملی این است که وقتی آن یک نفر بدلایلی از انجام فعالیت هایش باز ماند دیگر کسی نیست که کار اورا ادامه داده و بار را از زمین بردارد .
در این نشست استاد محمد حسن حکمت فر از پژوهشگران برجسته دزفول .حسن فریدی ، محمدرضا ایرانمنش ، فرامرز معتمد ،مهرابی پور ، محمدکریم شاهرونی ، شاهین بنا ، و بانوان شهره خلقتی ، کتایون بهارلویی ،فرحناز پورمهدی از نویسندگان و فعالین فرهنگی دزفول ..هریک ضمن اشاره به جنبه های مختلف ادبیات داستانی ، و ضرورت های پیش رو ، از جوانترها خواستند که پا پیش بگذارند وبنویسند وچراغی پرنور برسر در ارزشهای والای قصه هاو ادبیات شهر باشند و از بزرگترها خواستند تا پا پس نکشند و جوانان و علاقمندان را در این راه تنها نگذارند و برای بچه ها بگویند از هر آنچه که در ذهنشان ،در این وادی می گذرد.
لازم به یادآوری است که پربارتر شدن فعالیت های ثمر بخش انجمن های فرهنگی _ادبی توجه هر چه بیشتر متولیان فرهنگی شهر را می طلبد ، تا در سایه ی این توجهات و مساعدت ها، شهر هر چه بیشتر از رونق فرهنگی برخوردار و کودکان و نوجوانان از ثمرات مثبت این دیده شدن و توجه ، بهره های بیشتری را نصیب خود سازند .
گزارش : مریم مفتوح