لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد
به حداکثر رساندن توده استخوانی نقش مهمی در کاهش خطر شکستگی در کودکان و همچنین افراد مسن دارد.افزایش توده استخوانی تا حد زیادی به عوامل محیطی مثل افزایش فعالیت بدنی و تغذیه مناسب مرتبط است. مصرف کافی کلسیم و پروتئین در رژیم غذایی برای دستیابی به حداکثر توده استخوانی در طول رشد اسکلتی و جلوگیری از تحلیل استخوان امری حیاتی است.
باید توجه داشت کلسیم، فسفات و ویتامین D برای ساختار و عملکرد طبیعی استخوان ضروری هستند.
پروتئین و سایر ریز مغذی ها نیز در تکامل و حفظ استخوان نقش دارند که لبنیات با دارا بودن تمامی این ترکیبات ماده غذایی بسیار مفید و ضروری برای پیشگیری از پوکی استخوان به شمار می رود.
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول