رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: قرارگاه جهادی دانشگاه بر اساس منش و روش مدیریتی شهید رئیسی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول ایجاد شد و بیش از ۲۲ هزار خدمت رایگان به مردم ساکن مناطق محروم ارائه شد.
به گزارش صبح ملت به نقل از ایسنا،علیرضا خسروپناه با تسلیت شهادت رئیس جمهور اظهار کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای شهید رئیسی، پیگیری ایشان بود و معتقد بود که پشت میزنشینی و نامه اداری نمیتواند مشکلات مردم را حل کند و باید شخصا حل مشکلات را پیگیری کند. این موضوع تاثیر زیادی در حل مشکل مردم و توسعه خدمات سلامت داشت.
وی افزود: شهید رئیسی با سعه صدر پاسخگوی انتقادات بود و برای رفع مشکلات تلاش میکرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به سفر شهید رئیسی به منطقه احمدفداله دزفول گفت: کارهای جهادی در مناطق محروم و حضور در منطقه محروم احمدفداله و پیگیری مشکلات مردم این منطقه یکی از کارهای شهید رئیسی بود که نتیجه سفر وی به این منطقه این بود و دیدیم بسیاری از مشکلات این منطقه رفع شده است.
وی افزود: در پی سفر شهید رئیسی به این منطقه، یک مرکز بهداشت در منطقه دورک راهاندازی شد. مرکز جامع سلامت احمدفداله نیز حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در ماههای آینده راهاندازی میشود. این خدمات در پی حرکت جهادی رئیس جمهور و معاون اول او در سفر به این منطقه بود.
خسروپناه با اشاره به دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در دانشگاه علوم پزشکی دزفول و حوزه سلامت و بهداشت این منطقه گفت: در این دولت در دانشگاه علوم پزشکی دزفول جهش علمی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی ایجاد شد. قبل از دولت سیزدهم هشت رشته تحصیلی در این دانشگاه داشتیم و در این دولت، هفت رشته جدید دیگر که بیشتر مربوط به تحصیلات تکمیلی بودند به این دانشگاه افزوده شد.
وی بیان کرد: مهمترین مرکز تحقیقاتی به عنوان مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت نیز به دزفول داده شد و کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت هم برگزار شد. در این مدت کم، مقالات زیادی در این حوزه ارائه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به رشد دانشجویان پزشکی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در دولت سیزدهم، گفت: از دو سال پیش اجرای ۳۶ پروژه محرومیتزدایی در حوزه بهداشت دزفول آغاز شد و حدود ۱۵ پروژه از این تعداد به بهرهبرداری رسیدهاند و بقیه هم به سرعت در حال تکمیل هستند.
وی افزود: در حوزه درمان یکی از بزرگترین بیمارستانهای خوزستان به نام یازهرا(س) با ۵۰۱ تخت در دزفول در حال ساخت است و در دو سال بیش از ۳۰ درصد پیشرفت داشت و اکنون پیشرفت فیزیکی آن به ۸۵ درصد رسیده است. با وجود اینکه هنوز این پروژه تکمیل نشده است، تجهیزات پزشکی آن به تدریج در حال تامین است و تلاش برای بهرهبرداری از آن ادامه دارد.
خسروپناه گفت: در این مدت تجهیزات پزشکی مانند پت اسکن، شتابدهندهها و دستگاههای متعددی وارد منطقه شده است و بیماران در حال بهرهبرداری از این دستگاهها هستند.
وی با اشاره به اجرای فاز نخست دانشکده پرشکی دزفول نیز افزود: اعتبار فاز دوم این دانشکده تخصیص یافته و پروژه در حال ساخت است. همچنین برای نخستین بار خوابگاه دانشجویی ۴۰۰ نفری خریداری شد و در اختیار دانشجویان فرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: پروژههای مختلفی در حوزه سلامت انجام شد و دوره بسیار موفقی بود به گونهای که مردم خدمت این دولت در حوزه سلامت را لمس کردند.
وی افزود: قرارگاه جهادی دانشگاه بر اساس منش و روش مدیریتی شهید رئیسی در دانشگاه علوم پزشکی دزفول ایجاد شد و بیش از ۲۲ هزار خدمت رایگان به مردم ساکن مناطق محروم ارائه شد.